ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΛΟΥΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

που αφορά την οριοθέτηση σε λουτρικές εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρη οριοθέτηση των λουτρικών εγκαταστάσεων σας με

Α) Την τοποθέτηση όλων των σημάνσεων κατά μήκος της ακτογραμμής.

Β) Την συντήρηση, την φύλαξη όλων των υλικών καθώς και την αντικατάσταση αυτών μετά από τυχόν φθορές κατά την διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου.

Για κάθε οριοθέτηση απαιτείται η χρήση - τοποθέτηση ειδικών σημάνσεων (σημαδούρων) κατά μήκος της ακτογραμμής.
Η εγκατάστασή τους απαιτεί εμποτισμό ξεχωριστής βάσης για κάθε σημαδούρα καθώς και τις απαραίτητες ενώσεις με σχοινιά πλεχτά, αλυσίδες και ναυτικά κλειδιά. Ο εμποτισμός γίνεται ανά 20 μέτρα περίπου και σε βάθος το ανώτερο 10 μέτρα.
Στην αρχή και στο τέλος της οριοθέτησης τοποθετούνται ειδικές βάσεις με αναλάποντες λυχνίες καθώς και στον διάδρομο προσέγγισης σκαφών προς την ακτή. Με τον τρόπο αυτό βάρκες, ταχύπλοα, jet ski κλπ. γνωρίζουν τα όρια της προσέγγισης ακτών ενώ οι λουόμενοι γνωρίζουν τα όρια της ασφαλούς γι΄ αυτούς κολύμβησης.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να δώσει τη δυνατότητα σε δήμους αλλά και σε τουριστικές επιχειρήσεις να έχουν ασφάλεια στους χώρους κολύμβησης των περιοχών τους, αλλά και να μετέχουν δραστικά στη μείωση φαινομένων ανεργίας στον τόπο τους προσφέροντας μέσο της εταιρείας, εργασία σε νέους και νέες από τις τοπικές κοινωνίες.

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣDouble Down

Please publish modules in offcanvas position.