ΣΧΟΛΗ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ

Σύμφωνα με το Π/Δ 31 του 2018 η άδεια χειριστή ταχυπλόου σκάφους αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση,ώστε να μπορέσει να εργαστεί κάποιος ως Ναυαγοσώστης Λουτρικών Εγκαταστάσεων.

Η BAYLINE SPEED BOAT TRAINING SCHOOL είναι αναγνωρισμένη από την λιμενική αρχή ως σχολή εκπαιδεύσεως υποψήφιων χειριστών ταχύπλoων σκαφών.

Η εκπαίδευση είναι ταχύρυθμη και τα τμήματα ολιγομελή ώστε η διδασκαλία να γίνεται πιο αποτελεσματική.

Στη θεωρητική εκπαίδευση ο υποψήφιος χειριστής διδάσκεται μεταξύ άλλων την εύρεση στίγματος,τη χάραξη πορείας,τη μέτρηση αποστάσεων,την ανάγνωση φάρων,σωστικά μέσα, σήματα κινδύνου ,ναυτικούς κόμπους και τους ναυτικούς κινδύνους όπως παρουσιάζονται στους ναυτικούς χάρτες.

Στην πρακτική εκπαίδευση διδάσκεται την πορεία,την πλαγιοδέτηση, την πρυμνοδέτηση ,τη χρήση σωστικών μέσων και τη λειτουργία της μηχανής του σκάφους.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να δώσει τη δυνατότητα σε δήμους αλλά και σε τουριστικές επιχειρήσεις να έχουν ασφάλεια στους χώρους κολύμβησης των περιοχών τους, αλλά και να μετέχουν δραστικά στη μείωση φαινομένων ανεργίας στον τόπο τους προσφέροντας μέσο της εταιρείας, εργασία σε νέους και νέες από τις τοπικές κοινωνίες.

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣDouble Down

Please publish modules in offcanvas position.